Το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθηγητής Χειρουργικής, Θανάσης Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο του ελέγχου επαγρύπνησης και διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από κάθε κίνδυνο και απειλή, την υπεύθυνη πληροφόρηση της πολιτείας, καθώς και την προάσπιση και προαγωγή της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Τον κ. Γιαννόπουλο ενημέρωσε ο υπεύθυνος ΠΕΔΥ Θεσσαλίας και επιστημονικός σύμβουλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου και την αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, βασισμένων στα πλέον σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και εναρμονισμένων με τις αρχές και το πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Δημόσια Υγεία.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητή Γενετικής, Ζήση Μαμούρη, όπως επίσης και με τον Κοσμήτορα της Σχολής καθηγητή Κτηνιατρικής, Χαράλαμπο Μπιλίνη, για επιστημονική περαιτέρω συνεργασία και δράσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας.

newsbomb.gr