Επιμένουν στο "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους το βράδυ της Τετάρτης. Με τον τρόπο αυτό δείχνουν πως δεν συμμερίζονται την άποψη του Λαρισαίου βουλευτή του κόμματος Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος το πρωί της ίδιας μέρας τόνισε πως το δημοψήφισμα πρέπει να ακυρωθεί.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Στις 5 Ιουλίου ο λαός μας καλείται να πάρει δια της ψήφου του μια απόφαση ιστορικής σημασίας, μια απόφαση που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις και το μέλλον μας.

Στις 5 Ιουλίου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας, καλούμε όλους τους πολίτες υπερβαίνοντας κομματικά στεγανά, να πούμε ένα ισχυρό «ΟΧΙ» στα Μνημόνια και τις πολιτικές τους που εδώ και χρόνια διαλύουν τη ζωή και τη χώρα.

Το δίλημμα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, το δίλημμα είναι εθνική αξιοπρέπεια ή παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας 

Το «ΟΧΙ» είναι η μια και μόνη απάντηση που αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό, που πέντε χρόνια έζησε την υποταγή μέσα από ενδοτικές και καταστροφικές πολιτικές 

Τελεσίγραφα : 

  • που επιβαρύνουν μονομερώς τους φτωχότερους, τους αδύναμους και τους μικρομεσαίους.
  • που μειώνουν μισθούς και συντάξεις, ενώ ωθούν μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας στο περιθώριο και την ανασφάλεια, όπως γίνεται επί 5 συνεχόμενα χρόνια.
  • παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας καθώς και προσπάθειας διάλυσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν θα περάσουν..

Λέμε ΟΧΙ στα πέντε χρόνια κοινωνικής καταστροφής, πρωτοφανούς ανεργίας, μετανάστευσης των παιδιών μας, λουκέτων στις επιχειρήσεις, κατάρρευσης και απαξίωσης των κοινωνικών υποδομών και ανείπωτου πόνου.

Ως λαός έχουμε αποδείξει πολλές φορές στην ιστορία μας ότι, ξέρουμε και μπορούμε να λέμε το μεγάλο «ΟΧΙ». 

Θα το ξαναπούμε στις 5 Ιουλίου, σηματοδοτώντας τη νίκη της Ελλάδας, νίκης της χώρας μας που την θέλουμε μέσα στον Ευρώπη, σε μιά ευρώπη των εθνών-κρατών, μια ευρώπη της αλληλεγγυης".