Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι να “τιμούσαν” την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αγοράζοντας δώρα για το έτερον τους ήμισυ, τα τελευταία χρόνια όμως λόγω της κρίσης η συγκεκριμένη γιορτή, μάλλον παραμένει στα αζήτητα.

Περισσότερο ίσως, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τα καταστήματα να αυξήσουν έστω και σε ελάχιστο βαθμό τον τζίρο τους αφού καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου η κίνηση είναι ούτως ή άλλως μειωμένη.

Έτσι, ως είθισται, ορισμένα μαγαζιά, λιγότερα ωστόσο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προετοιμάζονται για το ερχόμενο Σάββατο, καλώντας τους καταναλωτές να τη γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο.

Ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία αλλά και καταστήματα με είδη δώρων στη Λάρισα προχωρούν σε ειδικές προσφορές για την συγκεκριμένη ημέρα ενώ νυχτερινά κέντρα και ταβέρνες καλούν τους ερωτευμένους σε ρομαντικά δείπνα και εξόδους σε δελεαστικές τιμές. Και μπορεί τα φτερά του έρωτα να τα έχει κόψει η κρίση, δεν λείπουν και οι ρομαντικοί που αναμένεται να το ρίξουν έξω την συγκεκριμένη ημέρα...