Η “Λάρισα-Νεα Αρχή”, ήρθε για να μείνει," Με αυτά τα λόγια έσωσε το στίγμα της επόμενης μέρας, η κ Ρένα Καραλαριώτου, μιλώντας σε εκδήλωση της παράταξης της σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η κ. Καραλαριώτου απευθυνόμενη σε στελέχη, του συνδυασμού της αλλά και πλήθος φίλων,  ανακοίνωσε την πρόθεσή της να παρέμβει στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, ασκώντας παράλληλα κριτική στη νέα δημοτική αρχή, ενώ απηύθυνε ευρύτερο κάλεσμα συμμετοχής στη νέα προσπάθεια. 

Η κ. Καραλαριώτου ανακοίνωσε ουσιαστικά την δημιουργία επιτροπών που θα ασχολούνται με επιμέρους τομείς και θα απαρτίζονται όχι μόνον από μέλη του συνδυασμού αλλά και νέους πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια.

«Δώσαμε όλο αυτό το διάστημα πίστωση χρόνου στη νέα δημοτική αρχή , για να καταθέσει τον προϋπολογισμό της , το όραμα της και τις προτεραιότητες της για τη Λάρισα. Για να περάσει από το επίπεδο των προθέσεων σε πράξεις , γιατί ο κόσμος θέλει πράξεις. Δυστυχώς απογοητευτήκαμε « δήλωσε η κ. Καραλαριώτου, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και την υπόθεση της ΔΕΥΑΛ σχετικά με τα ομόλογα και την απώλεια 13.000.000 ευρώ.