Οι κ.κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης παίζουν στην «παράσταση της αρπαχτής», υποστήριξε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρισα, στο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, στην Κοίτη του Πηνειού.

Οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, περιοδεύουν στην επαρχία και τάζουν στους αγρότες, χωρίς να ντρέπονται.

«Τα συμφώνησαν, καλά – καλά, τα ψήφισαν άρον – άρον, νύχτα, στη Βουλή και τώρα λένε ότι δεν θα τα εφαρμόσουν» τόνισε ο επικεφαλής του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι ζητούν από τους αγρότες να «χάψουν αμάσητο» ένα ψέμα τόσο μεγάλο, αλλά και τόσο φανερό. 

Συνεχίζοντας, ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι «τα μνημόνια είναι εργαλεία γι’ αυτό το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και για το πέρασμα της γης και της αγροτικής παραγωγής στα χέρια λίγων καπιταλιστών που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα».

Το ΚΚΕ δεν κοροϊδεύει το μικρό, μεσαίο αγρότη, διαβεβαίωσε και εξήγησε ότι «δεν του λέει ότι υπάρχει σωτηρία του σε σχέση με τη συγκεντρωμένη αγροτική παραγωγή».

Οι καθαρές θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, μας δίνουν το δικαίωμα να ζητάμε από τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να του δώσουν αυτή τη φορά την ψήφο τους στις εκλογές, κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ