Μπορεί στη Νέα Δημοκρατία να τηρείται στάση αναμονής όσον αφορά τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος μετά την μεγάλη εκλογική ήττα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι στo παρασκήνιο δεν πραγματοποιούνται ζυμώσεις.

Κάποιοι μάλιστα από τους δελφίνους έχουν ήδη ξεκινήσει να προσεγγίζουν βουλευτές προσπαθώντας να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Ένας από αυτός ο Μάκης Βορίδης που δεν κρύβει ότι έχει αρχηγικές βλέψεις. Συχνά-πυκνά το τελευταίο διάστημα συναντάται με βουλευτές, που προφανώς έχουν τις ίδιες απόψεις, και συζητεί μαζί τους.

Προ ημερών διοργάνωσε δείπνο σε μαγαζί του Κολωνακίου, όπου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και δύο Θεσσαλοί βουλευτές, Ο Λαρισαίος Χρήστος Κέλλας και ο Τρικαλινός Κώστας Σκρέκας. Ως γνωστόν η πολιτική φιλία του Λαρισαίου γιατρού με τον πρώην υπουργό κρατάει χρόνια και συχνά – πυκνά συντρώγουν συζητώντας.

Άλλωστε το περασμένο καλοκαίρι  ο Χρήστος Κέλλας είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του στον Πλαταμώνα τον Μάκη Βορίδη μετά της συζύγου, φιλεύοντας τον μια πεντάκιλη αλανιάρα συναγρίδα…