Με αφορμή την απίστευτη δημοσιότητα που έχει λάβει το βίντεο με τους… περιβόητους έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση τραυματιοφορείς του αγώνα με τον Εργοτέλη, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης.

Με αυτή αφήνει νέες αιχμές για τους παίκτες των Κρητικών, υπαινισσόμενη πως πολλοί εξ αυτών έκαναν θέατρο πως είχαν τραυματιστεί. Ωστόσο, αφήνοντας πίσω το θέμα, η ΑΕΛ γνωστοποιεί πως από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο ARENA θα υπάρχει το ειδικό όχημα για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά τραυματιών με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, όχημα που υπάρχει σε όλα τα προηγμένα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή το video που προβάλλεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα και με πρωταγωνιστές τους εθελοντές τραυματιοφορείς ανακοινώνει τα εξής: 1. Είναι φανερό ότι στο πρώτο σκέλος του προβαλλόμενου video ο ένας εκ των τραυματιοφορέων, λόγω της υπερκοπώσεως από τις συνεχείς, περίπου δέκα, μεταφορές "ηθοποιών" δήθεν τραυματιών ποδοσφαιριστών γλιστρά και πέφτει.

2. Την συμπεριφορά του στην αμέσως επόμενη σκηνή που εγκαταλείπει το φορείο στο έδαφος, από την εξήγηση που μας έδωσε, λόγω της υπερκοπώσεως, την κακίζουμε, αλλά θεωρούμε ότι η συνεχής προβολή του συγκεκριμένου video από συγκεκριμένα ΜΜΕ έχει σκοπιμότητα.

Ανεξαρτήτως των ως άνω ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήρθε σε επαφή με εισαγωγέα ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων μεταφοράς τραυματιών, με σκοπό στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο υπερσύγχρονο AEL FC ARENA να είναι διαθέσιμο ένα τέτοιο ειδικό όχημα».