Ο Τύρναβος στο κρισιμότερο παιχνίδι της ιστορία του δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Β’ Εθνικής (Βόρειος όμιλος).

Ένα αποτέλεσμα που οδηγεί τον Τύρναβο στην Γ’ Εθνική, αφού η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε με 1-0 τον Αιγινιακό και παρέμεινε την κατηγορία. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σαμουηλίδης για καθυστέρηση. Ο Τύρναβος ήθελε μόνο τη νίκη για να πάρει αυτός το εισιτήριο, αλλά η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική.

Στο πρώτο ημίχρονο αν και ο Τύρναβος ήθελε πάρα πολύ το ματς δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή. Το άγχος ήταν μεγάλο από τα πρώτα λεπτά κάτι που φάνηκε να μεγαλώνει όσο περνούσε η ώρα. Ο αντίπαλος αφού είχε εξασφαλίσει την παραμονή του εδώ και κάποιες αγωνιστικές έπαιξε πολύ ελεύθερα και μάλιστα πέτυχε και γκολ!

Στην επανάληψη ο Τύρναβος αντί να ανεβάσει στροφές η απόδοσή του ήταν κατώτερη και του πρώτου μέρους! Σίγουρα η εμφάνιση αυτή ήταν από τις χειρότερες στα πλέι άουτ για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο Αγροτικός χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κράτησε το υπέρ του σκορ και στο τέλος έκλεισε ιδανικά τη χρονιά. Μεγάλη απογοήτευση και σκυμμένα κεφάλια με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα

2' Εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιώτα.

12’ Σουτ του Ποκόνγκ, άουτ.

14' Σέντρα σουτ του Λαμπρόπουλου, άουτ.

17' Σουτ του Σκλιοπίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, αρκετά άουτ.

21' Κεφαλιά του Πάτο, στη γραμμή έδιωξε ο Παληγεώργος.

29' Ο Ότα πέρασε τον Καπία, το πλασέ του απέκρουσε ο Γιώτας και στη συνέχεια οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν.

34’ Σέντρα του Σκλιοπίδη, ο Καθάριος έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πρίφτη και στην επαναφορά ο Καρακατσάνης με σουτ έκανε το 1-0.

41' Ο Βελλίνης έπειτα από σέντρα του Χιντζίδη, έπιασε την κεφαλιά, άουτ.

45’ Ο Γκούρτσας έστρωσε στον Ότα, ο τελευταίος σούταρε, μπλόκαρε όμως ο Γιώτας.

58’ Ο Λαμπρόπουλος έπεσε κάτω έπειτα από μαρκάρισμα του Σκλιόπιδη. Δεν ήταν πέναλτι.

77' Μεγάλη πάσα στον Βελλίνη, κοντρόλ σουτ, μπλόκαρε ο Πρίφτης.

78' Σουτ του Μιλουτίνοβιτς, κόντραρε στα σώματα και μπλόκαρε ο Βοσνιάδης.

91’ Σουτ του Ποκόνγ η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

96’ Δοκάρι για τον Τύρναβο με τον Γκούρτσα.

Οι συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιώτας (67’ λ.τ. Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Καθάριος (70’ Παλάσκας), Σαμουηλίδης, Πάτο, Καρακατσάνης (83’ Κουρέλλας), Βελλίνης,

Τύρναβος 2005 (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Γκούρτσας, Ότα (62’ Γεωργίου), Ντατίδης (46’ Αλεξίου), Σουλιώτης, Παληγεώργιος, Στεριαννός, Ποκόνγκ, Κυριάκος (46’ Μιλουτίνοβιτς).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομίνης, Καλφόγλου, Δημητριάδης. 4ος: Μαλούτας.

Athleticlarissa.gr