Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο Λαρισαίος δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός φανερά ενοχλημένος απάντησε για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.  

«Δεν νομίζω ότι βγαίνει στη δημοσιότητα η προσωπική μου ζωή γιατί δεν την βγάζω. Οι φήμες αυτές βγαίνουν από εσάς, εγώ δεν έχω βγάλει κάτι και δεν πρόκειται να βγάλω. Ο καθένας λέει τα δικά του» είπε ο και πρόσθεσε: «Οι δημοσιογράφοι βγάζουν αυτά που ενδιαφέρουν κάποιους, εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Άρα δεν είμαι αυτός που θα αποφασίσει τι θα βγει. Εσείς κάνετε τις ερωτήσεις και εμείς δίνουμε τις απαντήσεις» είπε σχετικά με τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή».

Ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε και για τις φωτογραφίες των παπαράτσι που απεικονίζουν διάσημους σε ιδιωτικές στιγμές. «Δεν με ενοχλούν. Όχι ότι μου αρέσουν, απλά δεν δίνω σημασία», απάντησε ο ηθοποιός. Πάντως, μέρες που είναι, θυμηθήκαμε εκείνη την εκπληκτική φωτογραφία που τον αποθανάτιζε να ψέλνει με τον Τζανακούλη σε εκκλησία της Λάρισας, πέρυσι την Μεγάλη Παρασκευή. 

Βοήθεια μας…