Νέες ζημιές προκλήθηκαν στα παράλια του νομού Λάρισας και ειδικότερα στον δήμο Αγιάς.

Από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας προκλήθηκαν ζημιές στον παραλιακό οδικό άξονα και ειδικότερα στο δρόμο προς Κουτσουπιά και Σκλήθρο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο αντιδήμαρχος Αγιάς κ. Βασίλης Λέτσιος δήλωσε, πως «οι ζημιές είναι μικρότερες από την προηγούμενη φορά. Αυτή τη φορά είχαμε κατολίσθηση στο δρόμο προς Κουτσουπιά.

Ήδη, μηχανήματα  του δήμου αποκαθιστούν  τη ζημιά και στη συνέχεια  θα μεταβούν στον δρόμο Αγιοκάμπου –Σκλήθρου. Εκεί ο δρόμος έχει κλείσει από κατολίσθηση και η επικοινωνία των κατοίκων γίνεται από την Έλαφο. Στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Την περασμένη Παρασκευή καθαρίσαμε το δρόμο και με την βραδινή βροχόπτωση έκλεισε ξανά από χώματα καθώς έχει φύγει σε εκείνο το σημείο ένα μεγάλο μέρος του βουνού. Το ίδιο συμβαίνει και σε παρακείμενο χωράφι με ελαιόδεντρα. Μηχανικός των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρέθηκε στο σημείο για να δει τα έργα που απαιτούνται, ώστε να    σταματήσει η κατολίσθηση.

Υπάρχουν και σε άλλα σημεία της περιοχής του Πολυδενδρίου κατολισθήσεις  και προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που έχουν προκληθεί».

(*) φωτογραφία αρχείου

ert.gr