Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Λάρισας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγιάς, διοργανώνει στην Αγιά Λάρισας ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Ναρκωτικά – Αλκοόλ – Τζόγος: Μύθοι και Πραγματικότητα».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» του Δήμου Αγιάς, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, στις 6:00 το απόγευμα.
Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί στη Λάρισα εδώ και 29 χρόνια και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια (τζόγος). Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς διακρίσεις και με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.
Ομιλητές θα είναι ο κ. Δημήτρης Μπασδέκης – Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης, Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Λάρισας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και η κα Ευαγγελία Νταφούλη, Κοινωνιολόγος- MSc, Προσωπικό του Τμήματος Πρόληψης & Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Σταθμό Λάρισας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο τηλέφωνο: 2410 254597