Τρακτέρ στη Εθνικό οδό Λάρισας - Κοζάνης στο ύψος της Μελούνας, κατέφθασαν λίγο μετά τις 13:30 από παραγωγούς του Τυρνάβου, καθώς σήμερα ξεκινάνε τα μπλόκα στη χώρα όπως είχαν αποφασίσει και οι αγρότες της Λάρισας στην πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας τόνισε πως οι αγρότες βγαίνουν στο δρόμο και ξεκινούν έναν αγώνα ώστε δουν λύσεις στα προβλήματα τους.
«Εμείς βγαίνουμε στο δρόμο και για να επιτύχουμε λύσεις στα προβλήματα μας, αλλά και να αποτρέψουμε τα νέα μέτρα που έχει στα σκαριά η κυβέρνηση ενάντια στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Θα συνεχίσουμε και φέτος τον αγώνα μας ώστε να ασκηθεί ο μέγιστος βαθμός πίεσης στη κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρούδας.
Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αγροτικών συλλόγων του νομού και οι επιτροπές αγώνα, αύριο Τρίτη στήνεται ακόμα ένα μπλόκο στην περιοχή της Αγιάς, ενώ την Πέμπτη στήνεται το μεγάλο μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, από τις Ομοσπονδίες Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ (Ηλίας Σκυλλάκος)