Κλειστός θα μείνει το μεσημέρι της Κυριακής ο δρόμος στο μπλόκο του Πλατυκάμπου, καθώς οι αγρότες διοργανώνουν εκδήλωση απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα συμπαράστασης σε φορείς του νομού. Στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΟΑΣΝΛ και της Επιτροπή Μπλόκου αναφέρονται τα εξής:
"Συνεχίζουμε τον αγώνα στο μπλόκο Πλατυκάμπου και καλούμε τους αγρότες να ενισχύσουν και άλλο το μπλόκο. Οι συκοφαντίες της κυβέρνησης και η προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού εντείνονται όσο μεγαλώνει ο αριθμός των μπλόκων. Ξέρουμε ότι στον αγώνα μας έχουμε την συμπαράσταση των εργατών και αυτοαπασχολούμενων με τους οποίους έχουμε κοινό αντίπαλο και κοινά προβλήματα.
Καλούνται οι φορείς του Νομού (Περιφέρεια, Δήμοι, Εργατικό Κέντρο, Επιμελητήριο, ΓΕΩΤΕΕ, Νομ. Τμ. ΑΔΕΔΥ, Εμπορικοί Σύλλογοι, Βιοτέχνες, Σωματεία και άλλοι φορείς) να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στο δίκιο αγώνα και στα αιτήματα επιβίωσης των αγροτών στο μπλόκο Πλατυκάμπου την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι με προσέλευση από τις 12 το μεσημέρι και από εκείνη την ώρα θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος στο Μπλόκο ως την λήξη της εκδήλωσης.
Καλούμε επίσης τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον αγώνα μας την Κυριακή".