Η ΕΟΑΣΝΛ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Αγιάς καλούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε σύσκεψη την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 το βράδυ στην ταβέρνα ΧΑΤΖΑΚΟΣ στην Αγιά.
Όπως σημειώνεται στο σε δελτίο Τύπου «στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι με τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις ζημιές που δεν αποζημιώνονται ή παίρνουμε ψίχουλα, και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, την φοροληστεία, τα χαράτσια που μειώνουν το πενιχρό αγροτικό εισόδημα.
Βασικό ζήτημα της σύσκεψης θα είναι η ανασυγκρότηση και το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος αφού έχει αποφασιστεί να γίνουν εκλογές το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλους τους αγροτικούς συλλόγους και την Ομοσπονδία.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι είναι όπλο στα χέρια των αγροτών και κτηνοτρόφων και μέσα από την λειτουργία και δράση τους μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας αλλά και να ανακόψουμε την μεγάλη επίθεση που δεχόμαστε στο εισόδημα μας από τις κυβερνητικές πολιτικές και τα μνημόνια. Δυνατοί Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδία είναι προϋπόθεση για την μαζική συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις γιατί μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.»