Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά σε 46 (!) συλλήψεις φίλων της ΑΕΛ προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net για όσα συνέβησαν έξω από το κλειστό γήπεδο της Καρδίτσας λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ μεταξύ Αναγέννησης Καρδίτσας και ΑΕΛ.
Θυμίζουμε ότι περί τις 16.30 την Κυριακή βρέθηκαν αντιμέτωποι οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων έξω από το κλειστό με αποτέλεσμα να συμπλακούν και τη μικρή αστυνομική δύναμη που βρέθηκε εκείνη την ώρα στο χωρο για να τηρήσει την τάξη να δεχθεί επίθεση από τους φίλους της ΑΕΛ. Στο χώρο έφθασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις με τους φιλοξενούμενους φίλους της ΑΕΛ να απομακρύνονται οδικώς προς την έξοδο της πόλης.
Λόγω της σοβαρότητας του γεγονότος δεν επετράπη στον οδηγό του λεωφορείου να αναχωρήσει για Λάρισα και όλοι μαζί οι επιβαίνοντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας. Εκεί ακολούθησαν έρευνες που έδειξαν ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για συμπλοκή αφού εντοπίστηκαν πέτρες, κράνη και κουκούλες αλλά και ναρκωτικά και παράνομος οπλισμός (στιλέτο, γκλοπ).
Από τους 46 συλληφθέντες οι 9 είναι ανήλικοι με τους τελευταίους να μένουν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες κατά πρόσωπο περί ναρκωτικών, αθλητικής βίας, αλλά και σωματικών βλαβών σε αστυνομικούς και με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί θα περάσουν σήμερα Δευτέρα από αυτόφωρο.

karditsalive.net