Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 38 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τον 45χρονο να αποβιβάζεται από αμαξοστοιχία σε σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής, κρατώντας δύο χειραποσκευές που τις τοποθέτησε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε ο 38χρονος συνεργός του.
Κατά την επιβίβαση των αλλοδαπών στο όχημα οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν μέσα στις χειραποσκευές και κατασχέθηκαν (780) πακέτα τσιγάρων, άγνωστης προέλευσης, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Επιπλέον, κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.