Στα Γρεβενά συνελήφθη χθες το πρωί ένας 45χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας από τη Λάρισα όπως και για την αφαίρεση χρημάτων από εκκλησίες. Ειδικότερα όπως σημειώνεται στην ενημέρωση της Αστυνομίας χθες το πρωί σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών συνέλαβαν έναν 45χρονο για τέσσερις  περιπτώσεις κλοπής και κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.
Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε περιοχή των Γρεβενών να κινείται επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ενός 38χρονου, την οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει την 19-08-2017 από περιοχή της Λάρισας.
Ακολούθως σε έρευνα που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει πρωινές ώρες χθες σε περιοχή των Γρεβενών από Ιερό Ναό, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από 25-08-2017 έως 26-08-2017 αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα και από άλλους 3 Ναούς, περιοχών των Γρεβενών.
Η ανωτέρω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ κατασχέθηκε επίσης και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.