Συνελήφθησαν χθες  το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, τρεις άνδρες, ηλικίας 20, 18 και 16 ετών, για απόπειρα κλοπής.
Επιπλέον, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο συνεργούς τους, ηλικίας 24 και 18 ετών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στα Φάρσαλα οι τρεις συλληφθέντες μετέβησαν σε αποθήκη ενός 38χρονου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, με τη χρήση μεταλλικού λοστού,  εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από (19-09-2017) έως (02-10-2017) στα Φάρσαλα, μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς τους, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν τα ακόλουθα:
•    εισήλθαν στον προαύλιο χώρο σχολείου, απ’ όπου αφαίρεσαν μία εξωτερική μονάδα κλιματιστικού,
•    αφαίρεσαν  από  αγρόκτημα διάφορα σιδερένια και μπρούτζινα εξαρτήματα ποτίσματος,
•    διέρρηξαν παράθυρο αποθήκης Ιερού Ναού και αφαίρεσαν μία μπρούτζινη κολυμπήθρα και δύο μπρούτζινα μανουάλια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.