Εντόπιζε οδηγούς οι οποίοι στάθμευαν παράνομα κλείνοντας τις εισόδους πολυκατοικιών ή τη διέλευση πεζών και τους τιμωρούσε πυρπολώντας τα οχήματά τους με γκαζάκια, χαρτί κουζίνας και οινόπνευμα
Το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου που του αναγνωρίστηκε, γλίτωσε από τα χειρότερα τον 62χρονο αυτόκλητο... «τιμωρό» της παράνομης στάθμευσης που είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε 30 αυτοκίνητα μέσα σε περίπου ενάμισι χρόνο με  αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς!
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε τελεσίδικα ένοχο τον συνταξιούχο εμπρηστή που εντόπιζε οδηγούς οι οποίοι στάθμευαν παράνομα κλείνοντας τις εισόδους πολυκατοικιών ή τη διέλευση πεζών και τους τιμωρούσε πυρπολώντας τα οχήματά τους με γκαζάκια, χαρτί κουζίνας και οινόπνευμα! Η δράση του κράτησε από τον Δεκέμβριο του 2007 έως τον Απρίλιο του 2009 και είχε εκτίσει μέρος της πρωτόδικης καταδίκης του από το 2009 ως και το 2011.
Ο 62χρονος κρίθηκε ένοχος για έκρηξη τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ' εξακολούθηση, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών κατά πλειοψηφία και του επιβλήθηκε και πενταετής ποινή στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων. Μειοψήφησαν ένας τακτικός δικαστής και δύο ένορκοι που πρότειναν πενταετή κάθειρξη.
protothema.gr