Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού που έλαβε χώρα στην Τερψιθέα Λάρισας.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τρεις από τους πέντε δράστες της ληστείας τυγχάνουν αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 43 και 38 ετών, καθώς και μία 46χρονη, οι οποίοι το βράδυ της (31-01-2016),  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν αρχικά την 51χρονη και στη συνέχεια τον 62χρονο, σύζυγό της, τη στιγμή που εισέρχονταν διαδοχικά στο σπίτι τους.
Στη συνέχεια, τους οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος τους αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, μικροαντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες αφαίρεσαν επίσης το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο της 51χρονης.
Η σχηματισθείσα σε βάρος των αλλοδαπών δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.