Στις… αποσκευές του λεωφορείου έκρυψαν μια 23χρονη αλλοδαπή ομοεθνείς της προκειμένου να τη μεταφέρουν στη χώρα της καθώς στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων. Ειδικότερα σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομίας συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας, 42, 52 και 32 ετών, οι οποίοι μετέφεραν με λεωφορείο μία παράτυπη αλλοδαπή.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, κατελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί να μεταφέρουν σε χώρο αποσκευών λεωφορείου, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Βόλος-Αλβανία, μία 23χρονη ομοεθνή τους, η οποία στερούνταν εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή της στη χώρα μας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος κατέβαλε στους άλλους δύο οδηγούς του λεωφορείου, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, προκειμένου να μεταφέρουν την 23χρονη με το όχημα τους έως τα σύνορα της χώρας.
Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας.