Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου,  στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν μία 59χρονη, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ένας 69χρονος, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης σε απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 51χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η συλληφθείσα είχε θέσει σε λειτουργία δύο κεντρικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (servers) εντός διαδικτύου, με διασυνδεδεμένους σ’ αυτούς άλλους έντεκα (11) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλήρη λειτουργία, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια», στο οποίο συμμετείχε ως παίκτης ο 69χρονος συλληφθείς.
Τα προαναφερόμενα δεκατρία (13) συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον  από το χώρο του καφενείου και την κατοχή του 69χρονου κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των (140) ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.