Μετά τη σύλληψη ενός 25χρονου για την απόπειρα ληστείας σε βάρος διανομέα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του δεύτερου δράστη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Στο σχετικό σήμα της Αστυνομιάς αναφέρονται τα εξής: "Εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 28χρονου, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της (11-07-2017) στην πόλη της Λάρισας.
Συνελήφθη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 25χρονος , ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 27χρονος , συνεργός του.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της (11-07-2017) στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια παράδοσης παραγγελίας φαγητού και αφού παρέλαβαν, χωρίς να πληρώσουν, τη σχετική παραγγελία, αποπειράθηκαν με την απειλή αυτοσχέδιου ρόπαλου, να αφαιρέσουν από τον 28χρονο , υπεύθυνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταχυφαγείου), το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.
Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε χθες (12-07-2017) το βράδυ σε συνοικία της πόλης ο 25χρονος δράστης και συνελήφθη.
Επιπλέον, από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του. Πρόκειται για ένα 27χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις".