Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Λάρισα για εκκρεμείς υποθέσεις σε βάρος τους. Αναλυτικά: 

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη, χθες  το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 45χρονος , διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης (5) μηνών.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Επιπλέον, σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούν απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή (20.000) ευρώ, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.
Τέλος συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 48χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για τα αδικήματα της απάτης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και (11) μηνών.