Σε τέσσερις συλλήψεις φυγόποινων στη Λάρισα προχώρησε η Αστυνομία. Αναλυτικά: 

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης (12) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για χρήση πλαστού εγγράφου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Επίσης συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 71χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης (7) ετών για φοροδιαφυγή.
Χθες το πρωί στον Τύρναβο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 38χρονος , διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους για κλοπή.

Τέλος συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.