Άγρια καταδίωξη με τραγικό αποτέλεσμα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο κινείτο στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας με κατεύθυνση όμως προς την Αθήνα.
Ο οδηγός του οχήματος, σε έξαλλη -σύμφωνα με πληροφορίες- κατάσταση, δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών, αντίθετα τους πετούσε αντικείμενα ενώ όσες φορές προσπάθησαν να τον πλησιάσουν επιχειρούσε να εμβολίσει τα περιπολικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν σταματούσε ούτε στα διόδια, σπάζοντάς τις μπάρες στη Μαυρομαντήλα και την Αγία Τριάδα ανάποδα καθώς συνέχιζε την τρελή του πορεία.
Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε καταδίωξη για πολλά χιλιόμετρα τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.
Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του αυτοκινήτου, o οποίος κατάγεται από τον Σταυρό Φαρσάλων και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.


(*) φωτογραφίες από tvstar.gr