Το θάνατο στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Ρόδο όπου εργαζόταν ο 49χρονος Τυρναβίτης Β.Τ. , όταν  το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έκανε “βουτιά θανάτου” από ύψος 13  περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με τη “Ροδιακή”, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στις 2 παρά 20 τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση από το Τσαίρι προς αεροδρόμιο. Αμέσως μετά το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και το πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει επί της οδού, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχου, τα έσπασε και έπεσε από ύψος 13 περίπου μέτρων!

Διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλώβισης του οδηγού. Όλα όμως ήταν πλέον αργά καθώς ο οδηγός εκτιμάται ότι σκοτώθηκε επιτόπου.

Για τα ακριβή αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος που για ακόμα μια φορά βυθίζει στο πένθος την κοινωνία του νησιού αλλά και του Τυρνάβου, διενεργείται σχετική έρευνα από τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας Ρόδου.