Έτρεχαν και δεν έφταναν οι αστυνομικοί στη Λάρισα, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων για τα οποία οι καταγγελίες έφταναν... βροχηδόν στα γραφεία τους! Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές είχαν αρκετά πλούσια λεία, ενώ οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Η πιο αποδοτική κλοπή έγινε στο χώρο στάθμευσης μιας αλυσίδας γνωστών καταστημάτων κοντά στη Νίκαια Λάρισας, όπου άγνωστος έσπασε το φινιστρίνι από το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει μια 39χρονη, άνοιξε την πίσω πόρτα και βρήκε το μοχλό που ανοίγει το πορτ μπαγκάζ. Από μέσα, άρπαξε την τσάντα της άτυχης γυναίκας που είχε μέσα 2.800 ευρώ, ένα τάμπλετ και ένα ρολόι και έγινε καπνός!

*** Σημαντική ήταν και η λεία των αγνώστων που εισέβαλαν στο διαμέρισμα μιας 34χρονης χρησιμοποιώντας αντικλείδι για να ανοίξουν την πόρτα ασφαλείας! Η διάρρηξη έγινε μέρα- μεσημέρι, μέσα σε μιάμισι ώρα που έλειψε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, ενώ οι δράστες έκλεψαν 1.500 ευρώ και χρυσαφικά. 

*** Άλλη μια διάρρηξη έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που πάρκαρε ένας 36χρονος από τα Τρίκαλα σε ένα χώρο στάθμευσης στην Αγία Παρασκευή Τεμπών. Ο δράστης παραβίασε την πόρτα του οδηγού και έκλεψε από το εσωτερικό του οχήματος δύο τάμπλετ και 400 ευρώ.

***Η μόνη περίπτωση που ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά δεν έχει συλληφθεί, ήταν η κλοπή που έγινε στο περίπτερο ενός 48χρονου, τη στιγμή που η 39χρονη προσωρινά υπεύθυνη βρισκόταν έξω από αυτό. Ο 41χρονος Έλληνας δράστης που αναζητείται, μπήκε μέσα, άρπαξε 500 ευρώ από το ταμείο και εξαφανίστηκε.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ