Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την τρίτη της προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μετά τους Αντνάν Σετσέροβιτς και Εβγκένι Σικάβκα, οι "βυσσινί" επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με τον Σκοπιανό αριστερό μπακ - χαφ Νίκολα Γιακιμόφσκι.
Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τζανλούκα Φέστα. Γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1990, αναμένεται τις επόμενες μέρες να ταξιδέψει στη Λάρισα για να υπογράψει. Έχει περάσει από την ουγγρική Φερεντσβάρος, την Gjorce Petrov και την Teteks Tetovo της χώρας του, την Javor-Matis Ivanjica και την Jagodina της Σερβίας, την Nagoya Grampus της Ιαπωνίας, αλλά και τις ιταλικές Βαρέζε, Κόμο, Μπάρι, Μπενεβέντο, Βιτσέντζα και Μπισέλιε.
Η ανακοίνωση: "Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκολα Γιακιμόφσκι με την υπογραφή του συμβολαίου του χτες το απόγευμα, όταν και η πρώην ομάδα του απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα αποδέσμευσης του. Ήδη από χτες προπονείται κανονικά και υπολογίζεται από τον κ. Φέστα για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 9/1 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης".

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Την Τετάρτη (2/1) είχατε διαβάσει για την περίπτωση του Στέφαν Ζίβκοβιτς. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο 28χρονο Σέρβος μπακ θα βρίσκεται στη Λάρισα την Κυριακή (6/1) για να υπογράψει για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση: "Αύριο Κυριακή των Θεοφανείων 6/1 θα είναι στη Λάρισα ο Σέρβος αριστερός μπακ Στέφαν Ζίφκοβιτς, καθώς η χθεσινή πτήση του από Βελιγράδι για Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Ο ποδοσφαιριστής θα αφιχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και ακολούθως θα μεταβεί στη Λάρισα. Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων το μεσημέρι της Δευτέρας 7/1 θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών".

sport24.gr