Στο Αλκαζάρ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/8) ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ επιθεώρησε τις εργασίες που συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

"Επίσκεψη- αυτοψία - συνεργασία στο Στάδιο Αλκαζάρ πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 24/8 ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Αλέξης Κούγιας, όπου είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα έργα που συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Παρόντες από τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας ήταν ο Πρόεδρος κ. Κουρδής και τα μέλη κ.κ. Δρυστέλας και Ζήλος, όπως και τα στελέχη του Σταδίου, αλλά και οι εκπρόσωποι των εργολάβων – κατασκευαστών.

Ήδη η κατασκευάστρια εταιρεία του χλοοτάπητα Hellasod έχει εφαρμόσει τα 2/3 του χλοοτάπητα και έως την Τετάρτη 26/8 θα έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση στο σύνολο του αγωνιστικού χώρου.

Στα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι εργολάβοι τις υδραυλικές εργασίες, ενώ συνεχίζονται οι ηλεκτρολογικές εργασίες και οι προετοιμασίες για τους ελαιοχρωματισμούς στο κομμάτι των αποδυτηρίων και της καταπακτής.

Ο κ. Κούγιας είχε συνεργασία με τον κ. Κουρδή και με τη διοίκηση του ΕΑΚ αναλύοντας όλα τα θέματα του Σταδίου Αλκαζάρ και ενημερώθηκε από τους εργολάβους για τον περαιτέρω σχεδιασμό και την πρόοδο των εργασιών".

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι την Τετάρτη (26/8, 12:00) θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο τις μεταγραφές, το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο, αλλά και τη Super League.

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 26/8 και ώρα 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, Κεντρική Πλατεία Λάρισας).

Τα θέματα της συνέντευξης είναι: 1. πρώτη ομάδα – αγωνιστικό τμήμα, 2. μεταγραφές, 3. ακαδημίες, 4. γήπεδο, 5. προπονητικό κέντρο, 6. μπουτίκ, 7. AEL RADIO, 8. Super League. Στη συνέντευξη ισχύουν οι υγειονομικοί περιορισμοί, όπως αυτοί ορίζονται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και οι παρόντες υποχρεωτικά θα φέρουν μάσκα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να παραστούν στη συνέντευξη παρακαλούνται όπως αποστείλουν emai lέως την Τρίτη 25/8 και ώρα 15:00 αίτηση διαπίστευσης, δηλώνοντας παράλληλα την ιδιότητα και το μέσο που εκπροσωπούν στο info@aelfc.gr".

sport24.gr