Τη ματαίωση της απόκτησης του Άντριαν Φερνάντεζ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω των αποτελεσμάτων των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες και υποβλήθηκε.

Ο 24χρονος Παραγουανός έφτασε από τη Δευτέρα στη Λάρισα για να τελειώσει τη μεταγραφή, ενώ μάλιστα την Τρίτη ανέβασε selfie από τους δρόμους της πόλης δηλώνοντας τη χαρά του για τη μεταγραφή.

Η ανακοίνωση:

«Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Άντριαν Φερνάντεζ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, παρότι πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αφού οι δείκτες των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε κατέδειξαν ότι η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών τον έχει επηρεάσει σε διάφορους τομείς, με συνέπεια από τους κ.κ. Στράτο, Μαντζιώκα, Τσιώλη και Μπασδέκη να συνεκτιμάται ότι θα χρειαστεί χρονικό διάστημα δύο μηνών προκειμένου να επανέλθει σε επιθυμητή κατάσταση. Όμως οι ανάγκες τις ομάδας μας είναι άμεσες, γι’ αυτό και ως σήμερα αποκτήθηκαν παίκτες που σύμφωνα με τις μετρήσεις τους είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Λυπούμαστε, αλλά κατόπιν αυτού, η ΑΕΛ συνεχίζει την αναζήτηση ενός τουλάχιστον αξιόπιστου επιθετικού».