Επέστρεψε στις νίκες οι ΑΕΛ την Κυριακή, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0 στο AEL FC ARENA και αποκτώντας προβάδισμα έναντι των Βοιωτών στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκιόργκι Ρεχβιασβίλι σε σέντρα του Εβγένι Σικάβκα, το εκτέλεσε ο Μίλος Ντέλετιτς κι άνοιξε το σκορ. Ο Ντέλετιτς δημιούργησε το δεύτερο γκολ, ο Γιακιμόβσκι πήρε την μπάλα, έκανε τη σέντρα από αριστερά κι ο Σικάβκα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Η ομάδα της Λάρισας έφθασε τους 26 βαθμούς, απέχει δηλαδή έξι από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκεται ο σημερινός αντίπαλός της, Λεβαδειακός. Το μέλλον παραμένει δυσοίωνο για τους Βοιωτούς, οι οποίοι θα έχουν τ' αυτί τους σε Ριζούπολη (ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα) και Λαμία (ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από την τοπική ομάδα). 

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο (73' Γιακιμόβσκι), Ζίβκοβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς (64' Σικάβκα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς,Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλεού, Παντελιάδης, Καραχάλιος (81' Ανγκουά), Σαβαντογκό, Κονέ (46' λ. τρ. Μητρόπουλος), Ρεχιασβίλι, Νανζίς, Μαρκόβσκι (81' Ιωαννίδης).