Μπορεί ο Πέταρ Κούνιτς να είναι έτοιμος να «χαιρετήσει» την ΑΕΛ, αλλά με τους Μάρκο Νούνιτς και Εβγκένι Σικάφκα είναι πολύ πιθανό να μην αποκτηθεί φορ.
Εάν μείνουν, δηλαδή, τα πράγματα ως έχουν, και οι δύο προαναφερθέντες διατηρηθούν στο ρόστερ της ΠΑΕ, τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΛ μόνο για συμπληρωματικό επιθετικό.
Αυτός δεν αποκλείεται να είναι κάποιος Ελληνας νεαρός που απλά θα πάρει μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να καθιερωθεί.
Φυσικά τα πάντα θα αλλάξουν εάν φτάσει πρόταση για τον Νούνιτς. Ο Σλοβένος τη φετινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές και έξι γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα δύο στο Κύπελλο σε τέσσερα ματς.
Ο ίδιος ψάχνεται για το εξωτερικό, αλλά προς το παρόν πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο είχε έρθει πρόταση 400.000 ευρώ από την Αλ Φατέχ για τον Νούνιτς και απορρίφθηκε.
Γενικότερα όμως το καλοκαίρι στους «βυσσινί» αναμένεται να είναι πολύ «ζεστό» και θα αποκτηθούν αρκετά νέα πρόσωπα.
Είναι δεδομένο ότι η Λάρισα θα κινηθεί να αποκτήσει ακόμη ένα μεσοεπιθετικό. Η υπόθεση του Φιλίπ Μάρκοβιτς δεν προχώρησε, αφού χρειαζόταν πολύ χρόνο να μπει σε ρυθμό.
Πάντως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξακολουθούν να ψάχνονται στη συγκεκριμένη θέση και δεν αποκλείεται, άμεσα, να υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΕΛ: Επαναλειτουργεί ο AEL Radio 104,8

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο τελευταίο ΔΣ της ΠΑΕ ήταν και η επαναλειτουργία του AEL Radio 104,8 κάτι μάλιστα που αποφασίστηκε ομόφωνα.
Το πρόγραμμά του θα είναι από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ και θα είναι ποικίλης ύλης.
Αρχικά θα γίνεται αναμετάδοση από σταθμούς στην Αθήνα και από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ θα υπάρχει αθλητικό πρόγραμμα επικεντρωμένο σε αθλητικές ειδήσεις που αφορούν την ΑΕΛ.

sportime.gr