Πέρασε από τη Λάρισα ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική της Super League 1.

Το τέρμα που χάρισε το «2στα2» στους «ερυθρόλευκους» πέτυχε ο Βαλμπουενά στο 7' με εκτέλεση πέναλτι το οποίο δόθηκε με χρήση VAR και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια.

Στην επίμαχη φάση που έγινε στο 5', ο Ελ Αραμπί δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Μπέρτο, ο ρέφερι Ευαγγέλου σε πρώτο χρόνο δεν είδε παράβαση, αλλά έπειτα από σχετική ειδοποίηση του VAR πήγε στην οθόνη και έδειξε την άσπρη βούλα υπό τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλών.

Ο Βαλμπουενά νίκησε τον Κρίστινσον για να ακολουθήσουν δύο ανακοινώσεις από τον Κούγια με αναφορές στον VAR Διαμαντόπουλου και στον Δημήτρη Μελισσανίδη που... βοηθάει τον Ολυμπιακό!

Στο ματς πάντως υπήρξαν αρκετές φάσεις για τις οποίες χρειάστηκε η συνδρομή του VAR, όπως στο 39' οταν και ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί για οφσάιντ.

Η ΑΕΛ έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Ντάουντα στο φινάλε του ημίχρονου για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στην επανάληψη έγιναν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις με τους Θεσσαλούς να απειλούν ωστόσο στις καθυστερήσεις με τον Μπούστος!

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρα, Μιχαήλ, Μπέρτος (79' Καρανίκας), Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (64' Νούνιτς), Ζίβκοβιτς, Μπούστος και Ντάουντα (81' Φιλίποβιτς).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας (65' Κούτρης), Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας (61' Καμαρά), Βαλμπουενά, Ποντένσε (82' Ραντζέλοβιτς) και Ελ Αραμπί.

onsports.gr