Ανήμερα της συμπλήρωσης 11 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007, η ΑΕΛ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τη σεζόν 2017-18 υποδεχόμενη τη Λαμία στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη μαθηματική παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά οι βυσσινί θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Νίκος Γκόλιας, ο Σάντι Κρίζμαν που κατέθεσε προσφυγή για οφειλές από την ΠΑΕ, και οι Μπόζοβιτς, Γουάλας, Χούμπτσεβ, Ρέντζας. 

Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να αγωνιστούν για τελευταία φορά οι Ναζλίδης και Περόνε, οι οποίοι αποχωρούν από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μόρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Γκόικοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μακρής, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο, Ναζλίδης, Περόνε.

Για τους Φθιώτες, εκτός έμειναν οι Καραγιάννης, Κουτρομάνος και ο ανέτοιμος Μπλάζιτς ενώ μπήκαν στην αποστολή οι Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Πριντέτα, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος, Βάντερσον και Μπούτνικ.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) και βοηθοί του θα είναι οι Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πάτρας (Μακεδονίας) ενώ τέταρτος θα είναι ο Σκουλάς (Θεσσαλίας).