Η ΑΕΛ είναι από τις ομάδες που έχουν, ήδη, κινηθεί δυναμικά στον τομέα του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τόσο με την αλλαγή προπονητή, με την άμεση αντικατάσταση του Τζιανλούκα Φέστα από τον Γκόρνταν Πέτριτς, όσο και στο κομμάτι της διαμόρφωσης του έμψυχου δυναμικού.

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν γνωστές και οι προθέσεις των διοικούντων της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί.

Η οποία θα αφορά όλα τα θέματα της ομάδας, τις μεταγραφές που θα γίνουν, ποιοι παίκτες θα αποδεσμευτούν και τα περί της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι.

Παράλληλα θα δοθεί και μεγαλύτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, καθώς συζητήθηκε στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας για τη σεζόν 2019-2020 των ομάδων Κ-17 και Κ-19.

Επίσης, αποφασίστηκε τη νέα σεζόν να δηλωθεί και συμμετοχή της ομάδας Κ-15 στο πρωτάθλημα της Super League.

Στο επόμενο συμβούλιο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα οριστούν τα κατάλληλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα οποία θα είναι ειδικοί εκπρόσωποι, υπεύθυνοι των ομάδων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στόχος των διοικούντων είναι να επανδρωθούν τα τμήματα με ταλαντούχους παίκτες της περιοχής, στους οποίους θα δοθούν μεγάλα κίνητρα για να μετακινηθούν στην πρώτη ομάδα.

sportime.gr