Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 13/6 και ώρα 13:00 στην αίθουσα παρουσιάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας ο Αλέξης Κούγιας και το ΔΣ της διοίκησης θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, επειδή υπήρξαν παρερμηνείες όσον αφορά τα θέματα που θα συζητηθούν και θα τεθούν επί τάπητος, η ΠΑΕ εξέδωσε νέα διευκρινιστική ανακοίνωση, όπου αναφέρει ακριβώς τα όσα θα λεχθούν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Μάλιστα, γίνεται ενημέρωση και για τους δημοσιογράφους που θα θελήσουν να δώσουν το παρών στην συνέντευξη και να τοποθετηθούν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Επειδή υπήρξαν παρερμηνείες της ανακοινώσεως που αφορά την αυριανή συνέντευξη στις 13:00  στο Επιμελητήριο του κ. Κούγια και των μελών του ΔΣ της ΑΕΛ, τα θέματα είναι τα εξής:

1. Ιδιοκτησιακό

2. Γηπεδικό – μόνιμη έδρα της ΠΑΕ

3. Σχέσεις με οργανωμένους

4. AEL RADIO

5. Εισιτήρια διαρκείας

6. Τμήματα υποδομής Κ19-Κ17-Κ15 και ακαδημίες

7. Ερασιτεχνική ΑΕΛ και προοπτική της.

Δικαίωμα παρουσίας έχουν μόνο οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα διαπιστευτούν μέχρι αύριο το πρωί στις 11, είτε στα γραφεία της ΠΑΕ είτε μέσω email (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιοφωνικοί σταθμοί, sites) για να γίνει η κατάλληλη χωροταξική διαρύθμιση.

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις είτε στον κ. Κούγια είτε στα μέλη ΔΣ για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ΑΕΛ».

sportime.gr