Αρκετά νέα προέκυψαν από τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στο ράδιο της ΤRΤ 95.1. Δήλωσε πως το συμβόλαιο του Μαυροβούνιου τερματοφύλακα Μλάντεν Μπόζοβιτς λύθηκε και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Επίσης, γίνονται προσπάθειες για την λύση της συνεργασίας με τους Λεοζίνιο, Γουάλας όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Όσον αφορά τις μεταγραφές άφησε να εννοηθεί ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ πως γίνονται προσπάθειες να συμφωνήσει μια πολύ καλή περίπτωση αμυντικού από το εξωτερικό διαφορετικά θα κλείσει ο Πέρισιτς.

Για την μεταγραφή επιθετικού, επισήμανε πως θα είναι «δυνατή» μεταγραφή και έχουν εντοπιστεί οι στόχοι. Ο Γιάννης Μασούρας μπήκε στον πάγο από την πλευρά του ΟΣΦΠ πιστεύοντας πως θα τον αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί στην συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου αλλά δεν πρόκειται να το δεχτεί ο γνωστός ποινικολόγος. Τέλος, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας είναι πολύ κοντά στο να υπάρξει συμφωνία με ομάδες της Ιταλίας για τουρνουά στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Κατάνια.

Όταν ρωτήθηκε για τα τμήματα υποδομής είπε πως ο Ζήσης Ζιάγκας θα αναλάβει την ομάδα νέων κάτω των 20 αφού ουσιαστικά με την περσινή Κ-17 θα μεταβεί στην Κ-20.

Επίσης, είπε πως έκανε πρόταση και μάλιστα συναντήθηκε με τον Γιάννη Τσακμακίδη προκειμένου να αναλάβει την Κ-17 και περιμένει την απάντηση του για το αν θα αναλάβει.

Ο Βασίλης Καλαποθαράκος γυμναστής της ΑΕΛ την σεζόν που πέρασε κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στον Πανιώνιο. Αυτό σημαίνει πως η θέση του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης μένει κενή.

Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ δύο γυμναστές θα καλύψουν αυτήν την θέση. Ο λόγος για τον Κώστα Μαντζιώκα που επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο και τον Χαράλαμπο Παναγούλη που ήταν στην ομάδα νέων και έχει ξανά συνεργαστεί στην Σπάρτη.

Athleticlarissa.gr