Έναν ακόμα παίκτη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου απέκτησε η ΑΕΛ που την Τρίτη ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Ρέγες.

Ο Ντιέγκο Ρέγες είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1990, είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ονδούρας (τελευταία συμμετοχή στις 22/1/2017), όπου μετράει 13 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί στις ομάδες της χώρας του Μάραθον και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

O παίκτης υπέγραψε στην Αθήνα, στο γραφείο του Αλέξη Κούγια, και από το βράδυ της Τρίτης αναμένεται στη Λάρισα, όπου θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ.

Η ανακοίνωση:

Στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, στην Αθήνα, βρέθηκε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ομάδα μας, ο 27χρονος κι εν ενεργεία διεθνής με την Ονδούρα κεντρικός επιθετικός, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ.

Ο Ντιέγκο Ρέγες, για το προφίλ του οποίου ενημερώσαμε με προηγούμενο δελτίο Τύπου, θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ στη Λάρισα , προκειμένου να γνωριστεί με τον προπονητή, Σάκη Τσιώλη και τους νέους του συμπαίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.