Στη λύση ενός έμπειρου τεχνικού για να καλύψει το κενό που άφησε ο παραιτηθείς Μίλτος Ζιάκας μετά την τελευταία ήττα της ομάδας στην Γ’ Εθνική, προτίμησε η διοίκηση του Τυρνάβου.

Η ομάδα της Λάρισας συμφώνησε με τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος έχει προπονήσει στο παρλεθόν τις Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕ Τυρνάβου, Ολυμπιακός Βόλου (2 φορές), Απόλλων Σμύρνης, Χαλκηδόνα, Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Ποσειδών Νέων Πόρων, Πανιώνιος (2004-05), Αιγάλεω Α.Ο. (2005), Καλλιθέα, Πιερικός, Ιωνικός Νικαίας, Φωστήρας Ταύρου, Τρίκαλα, ΑΕ Λάρισα, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Ηρακλής Ψαχνών.

Ο νέος προπονητής θα δώσει με την ομάδα του Νομού πέντε παιχνίδια (2 εντός, 3 εκτός) στις έξι αγωνιστικές που απομένουν, καθώς ο Τύρναβος έχει και ένα ρεπό.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιλτιάδη Ζιάκκα, κατόπιν παραίτησής του ύστερα από την ήττα με τον Θεσπρωτό. Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ αποφασίσθηκε για τα εναπομείναντα παιχνίδια πρώτος προπονητής να αναλάβει ο πολύπειρος κ. Γεώργιος Βαζάκας».