Ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο β’ ημίχρονο στην Τούμπα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο προπονητής της ΑΕΛ δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις που αφορούσαν στον ΠΑΟΚ μετά το χαμένο για την ομάδα του ματς Κυπέλλου στην Τούμπα, καθώς έχει περάσει από τον πάγκο του τέσσερις φορές.  

«Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο και εγώ και ο Ίβιτς την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που είχανε καιρό να παίξουν. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερες μονάδες. Είμαι ευχαριστημένος από όσα είδα στο δεύτερο ημίχρονο διότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέματα, καθώς αρκετά παιδιά δεν τα πήγαν καλά. Δεν είναι δικαιολογία αλλά αποφασίσαμε να πορευτούμε έτσι σε αυτό τον παιχνίδι.

Είμαστε μια ομάδα η οποία προσπαθεί να κάνει βήματα. Έχουμε παιδιά που δεν έχουν μεγάλη ή και καθόλου εμπειρία από πρώτη εθνική. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Μπορούμε να χάσουμε από οποιονδήποτε και να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Υπάρχουν φορές που κάνουμε παιδαριώδη λάθη. Δεν μπορούμε να τρώμε γκολ σε φάση που είμαστε οκτώ εναντίον εντός. Αλλά έτσι γίνεται πάντα με τις ομάδες τις δικές μου. Έτσι θέλει η Παναγιά.

 Ταλαιπωρούμαι λίγο στην αρχή. Ξέρετε ότι έχω εμπιστοσύνη και στη Παναγιά και στα παιδιά. Δεν ξέρω όμως ποιος έχει υπομονή και ποιος μπορεί να περιμένει. Εμείς δουλεύουμε και αυτό θα βγει. Μακάρι να έρθουν τα θετικά από αύριο».

Ερωτηθείς για το μέλλον του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ την Κυριακή, είναι καλύτερη ομάδα. Αυτή τη στιγμή, είναι και θέμα ψυχολογίας στα αποδυτήρια. Θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχει αποδειχθεί πως όλες οι ομάδες χάνουν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Έχει ένα προπονητή που ξέρει την κουλτούρα της ομάδας».