Τη Βέροια θα υποδεχτεί η ΑΕΛ την πρώτη αγωνιστική και με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης.
Αναλυτικά: «Θα προτιμούσα να παίζαμε εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι αλλά ούτως ή άλλως με όλους θα παίξουμε. Είτε πρώτο παιχνίδι είτε δεύτερο είτε τρίτο. Το θέμα είναι πόσο έτοιμοι θα είμαστε και όλα εξαρτώνται από εμάς. Αυτή είναι η σκέψη μας, θα κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά το καθένα σαν να είναι τελικοί.
Να κάνω μία ευχή. Αυτό το πρωτάθλημα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εξέλιξη από πλευράς φιλάθλων, από πλευράς ποδοσφαιριστών, από πλευράς διαιτητών, από πλευράς διοικήσεων. Όλα να λειτουργήσουν καλύτερα απ' ό,τι έχουν λειτουργήσει μέχρι στιγμής».
Για τα ντέρμπι είπε: «Θα μιλήσουμε και γι’ αυτά όταν έρθει η ώρα».
Από εκεί και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα του γηπέδου. Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως στο ραντεβού που υπήρχε το μεσημέρι μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς, του ιδίου και του Κώστα Πηλαδάκη δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι είναι λίγες οι πιθανότητες να συνεχίσουν οι «βυσσινί» στο AEL FC ARENA. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση, είναι πιθανή η επιστροφή στο Αλκαζάρ, κάτι που δεν θα ήθελαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ.
a-sports.gr