Αν και εδώ και ένα μήνα η ΑΕΛ είχε ξεκαθαρίσει πως ο εκ των περσινών αρχηγών της ομάδας Βασίλης Κουτσιανικούλης βρίσκεται εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά, προσπαθώντας να διακόψει το συμβόλαιό του, σήμερα σημειώθηκε ανατροπή.

Ο Κουτσιανικούλης θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα τελικά, όπως ενημέρωσε σήμερα με ανακοίνωση η ΠΑΕ. Ο παίκτης τα βρήκε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και έτσι θα αρχίσει να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς από τον Ιούλιο προπονούνταν με την ομάδα Νέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα αυτό ο Λαρισαίος άσος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του ανεβάζοντας αρκετά post με αιχμές στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικό αίτημα του Βασίλη Κουτσιανικούλη και προσωπική του συζήτηση με τον προπονητή μας κ. Άγγελο Αναστασιάδη επανέρχεται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας μας.

Η απόφαση του κ. Αναστασιάδη έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στην ιδιοκτησία και στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ διότι είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αξία του Βασίλη Κουτσιανικούλη αλλά κυρίως είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο οποίος είναι Λαρισαίος.