Με το... ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται η ΑΕΛ που κέρδισε με 3-0 την Ξάνθη στο AEL FC ARENA.

Οι «βυσσινί» πραγματοποίησαν μία ακόμη καλή εμφάνιση εντός έδρας στο χιονισμένο χορτάρι του ARENA και πηγαίνουν με αέρα τριών γκολ στον επαναληπτικό στα Πηγάδια.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζλίδη. Ο Κασάδο σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε στο πρόσωπο τον Ντέλετιτς. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα για επικίνδυνο παιχνίδι, με τον Θωμά Ναζλίδη να εκτελεί σωστά.

To 2-0 έγινε λίγο αργότερα, στο 32'. Ο Αγκάνοβιτς πήρε την μπάλα στα αριστερά, άρχισε να συγκλίνει προς το κέντρο, έκανε το σουτ με το δεξί, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε ασθενώς, ο Ναζλίδης μπήκε στην πορεία της μπάλας και σε άδειο τέρμα έκανε το 2-0 μέσα σε ένα τρίλεπτο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Μόλις μπήκε στον αγώνα ο Λεοζίνιο, σε μια κόντρα της ΑΕΛ, πήρε πάσα από τον Ρέντζα, πλάσαρε ιδανικά με το αριστερό και έκανε το 3-0.

H 11άδα της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης.

Η 11άδας της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Σιλά, Φασίδης.