Ξεκίνησε με την πρώτη προπόνηση την Κυριακή στα Δένδρα η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του σημαντικού εξ αναβολής παιχνιδιού της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA.

Ο Σάκης Τσιώλης είδε μετά από καιρό τον Νίκο Βαρέλα να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και από τη Δευτέρα να ανεβάζει ρυθμούς με σκοπό να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Υπενθυμίζεται ότι είχε ενοχλήσεις στο ματς με τον Ηρακλή και έμεινε εκτός 18άδας, παρόλο που ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε από τις αρχές Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ γυμνάστηκαν το πρωί της Κυριακής σε δύο γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση του Καυταντζογλείου κόντρα στον Ηρακλή όπου ο μοναδικός που απείχε ήταν ο Ντοντό που είναι πολύ νωρίς για να τον δούμε να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους. Σύμφωνα πάντως με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις των γιατρών, δύσκολα ο χρόνος απουσίας θα είναι μικρότερος από τρεις μήνες για τον Βραζιλιάνο. Το αγωνιστικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του για την Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο των Δέντρων που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την προπόνηση ο Θωμάς Ναζλίδης, ο Ανδρέας Αβραάμ και ο Μανώλης Μονιάκης πήγαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νίκης-Μιχαήλ και παρακολούθησαν φιλικό αγώνα των τμημάτων προ τζούνιορ της ΑΕΛ