Η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Λαμία το Σάββατο (5/5) σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς.
Ο Σωτήρης Αντωνίου, στη συνέντευξη Τύπου, δεν στάθηκε μόνο στο αγωνιστικό μέρος αλλά μίλησε τόσο για τη φετινή όσο και τη νέα σεζόν στην ομάδα.
Μάλιστα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι «βυσσινί» θα τα πάνε πολύ καλύτερα τη νέα χρονιά, πετυχαίνοντας τους στόχους τους.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «τελειώνοντας η φετινή χρονιά, στους δύο μήνες που είμαι με τον Γιάννη Προβίδα στην ομάδα, προσπαθήσαμε να περάσουμε μία νέα φιλοσοφία όσον αφορά το σχηματισμό.  Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ θα είναι διαφορετική ομάδα του χρόνου. Όσον αφορά την ελκυστικότητα του παιχνιδιού και τον τρόπο που θα αγωνίζεται. Ενα ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου γι’ αυτούς τους δύο μήνες. Γι’ αυτά που κάναμε μαζί και προσπαθήσαμε. Κλείνουμε και εύχομαι πάνω από όλα υγεία».
(*) Στο μεταξύ αύριο, Δευτέρα 7/5/2018 και ώρα 13:00 στα παραδοσιακά γραφεία της ΑΕΛ στην οδό Κύπρου 72 στον 5ο όροφο από τους κ.κ. Αλέξη Κούγια και Ανδρέα Λιόντο, Πρόεδρο της ΑΕΛ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση τόσο του πρώτου προπονητού της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου, όσο και του βοηθού προπονητού Γιάννη Προβίδα.