Χωρίς γκολ έμεινε η ΑΕΛ σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και ο Σωτήρης Αντωνίου παραδέχθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση που πρέπει να λυθεί μετά και την ήττα από τη Λαμία.
«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ένα εμφανές πρόβλημα όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία. Χρησιμοποιήσαμε ένα διαφορετικό σχηματισμό 4-2-3-1, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αν και στα πρώτα δέκα λεπτά η ομάδα δεν μπήκε καλά μέσα.
Νομίζω όμως ότι με την πάροδο του χρόνου είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, περισσότερο από άλλη φορά όσον αφορά την επιθετική λειτουργία, παρ' όλα αυτά φαίνεται πως είναι εμφανές ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα μέσα στη μεγάλη περιοχή και είναι κάτι το οποίο πρέπει να το λύσουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «βυσσινί».
Και πρόσθεσε: «Τώρα όσον αφορά για το δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε μια άλλη ενδεκάδα, με πολλά νέα παιδιά. Νομίζω ότι στη φάση του γκολ ήταν μια άτυχη στιγμή, όσον αφορά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και χάσαμε 1-0.
Κρατάω την καλή εμφάνιση των μικρών ποδοσφαιριστών στο δεύτερο ημίχρονο και ότι πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να έχουμε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

a-sports.gr