Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 τον Πλατανιά το Σάββατο (20/4), για την 29η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, και κρατά την τύχη στα χέρια του αναφορικά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Οι φίλοι των «κυανόλευκων» έδωσαν βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και την Μ. Τρίτη (23/4) η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της.
Τονίζει δε πως «θα εξαντλήσουμε μέχρι τέλους, με όλες μας τις δυνάμεις, τις όποιες πιθανότητες ανόδου του Απόλλωνα και του λαρισινού ποδοσφαίρου, υπάρχουν».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς, τους Λαρισαίους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν στην κυριολεξία το γήπεδο Φιλιππούπολης, ενισχύοντας τους παίκτες μας, ώστε να φθάσουν σε μια ιστορική νίκη (έως την επόμενη) σε ένα παιχνίδι -"τελικό" με την αξιόμαχη ομάδα του Πλατανιά για την 29η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League 2018-19.
Η παρουσία των πάνω από 2.500 φιλάθλων της πόλης μας, ήταν συγκλονιστική και έδωσε δύναμη στους; ποδοσφαιριστές μας, να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αγώνα.
Ο κόσμος έδειξε ότι εκτιμάει όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε όλοι στον σύλλογο, ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας, στην Super League, ούτως ώστε η Λάρισα μας να έχει εκτός από την Α.Ε.Λ. και τον Απόλλωνα εκεί.
Να είναι βέβαιοι όλοι, ότι θα εξαντλήσουμε μέχρι τέλους, με όλες μας τις δυνάμεις, τις όποιες πιθανότητες ανόδου του Απόλλωνα και του λαρισινού ποδοσφαίρου, υπάρχουν.
Έχοντας στο πλευρό μας, όλους αυτούς τους φιλάθλους δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανέναν.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και σύσσωμη όλη η διοίκηση αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτής, εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση του Κυρίου και χαρούμενο Πάσχα σε όλη την Λάρισα».