Ο Δημήτρης Τασιούλης  έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά συμμετοχές με την φανέλα των «κυανόλευκων», ανανέωσε για ακόμη μία χρονιά στον Απόλλωνα Λάρισας.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος επιθετικός είχε 17 συμμετοχές πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πετυχαίνοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών: «Ο Δημήτρης Τασιούλης συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του, με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί, με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Νίκη Μιχαήλ” και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Επόμενος “σταθμός” του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ-19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ).

Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20.

Την περίοδο 2017-18 αγωνίσθηκε με τον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League.

Από το 2018-19 ανήκει στο δυναμικό της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, όπου ανανεώνοντας σήμερα την συνεργασία μαζί του, θα είναι και φέτος κοντά μας.

Του ευχόμαστε να είναι γερός και να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που θα κάνουμε στο πρωτάθλημα της Super League 2».

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλοί επισημοποίησαν και την απόκτηση του Γιάννη Μπαλογιάννη την Παρασκευή (2/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Γιάννη Μπαλογιάννη.

Ο 23χρονος (27/01/1997) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης, έπαιξε στην συνέχεια στον Τοξότη Λάρισας, και τη σεζόν 2014-15 αποκτήθηκε από την Α.Ε.Λ. όπου έγινε επαγγελματίας.

Στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2015-’16 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Βελισσαρίου.

Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, όπου κατέγραψε 28 συμμετοχές πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Το 2017 έως τον Γενάρη του 2019 αγωνιζόταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας και κατόπιν από τότε έως μέχρι πρότινος αποτέλεσε στέλεχος του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Η "κυανόλευκη" ΠΑΕ καλωσορίζει τον Γιάννη στην οικογένεια της, του εύχεται να είναι υγιής και να μας δικαιώσει όλους, για την επιλογή μας, στο πρόσωπο του».

Τέλος, έγιναν γνωστά και άλλα τρία τεστ προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την συμφωνία για την διεξαγωγή τριών ακόμη φιλικών αγώνων προετοιμασία τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αναλυτικά: Τετάρτη 07/10/20, 17.00 (γήπεδο Φιλιππούπολης) με Ολυμπιακός Βόλου Παρασκευή 16/10/20 (γήπεδο Λειβαδιάς) με Λεβαδειακό Δευτέρα 19/10/20 στην Λάρισα με ΑΕ Καραϊσκάκη».