Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, στο Ελατοχώρι ο νέος Απόλλων Λάρισας.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε λίγες ώρες πριν φύγει από το αθλητικό κέντρο του Ολύμπου, την δυνατή και φιλόδοξη ομάδα του Λαγκαδά (μετέχει με πολλούς γνωστούς παίκτες και με υψηλές βλέψεις στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας).

Ο Απόλλωνας για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι έδειξε και πάλι όπως και στην Νεοκαισάρεια, την φετινή του δύναμη και επικράτησε του αντιπάλου του, με σκορ 0-3.

Η λαρισινή ομάδα έστειλε για άλλη μια φορά πιστοποιημένα τα αγωνιστικά της ..."διαπιστευτήρια" και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει φέτος.

Με σωστές αλληλοκαλύψεις, γρήγορο passing game, πλουραλισμό και έξυπνες εμπνεύσεις τόσο στον χώρο του κέντρου όσο και στην επίθεση, ήταν από την αρχή το αφεντικό του 90λεπτου, απέναντι σε μια ομάδα, με αξιόλογους παίκτες όπως ο Νέστωρας Στεφανίδης, ο Πλάτωνας Καρακατσάνης, ο Δημήτρης Καραμανλής, ο Αθανασιάδης και πολλοί ακόμη.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 14' με δυνατό σουτ του Γιάννη Κολοβού, έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 41' από καλοτραβηγμένο κόρνερ του Τάσου Κυριάκου, ο Μυρσινιάς με προβολή έκανε to 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και χωρίς να πέσει ο ρυθμός της λαρισινής ομάδας, παρότι οι παίκτες μας είναι φυσιολογικά "πιασμένοι" από την σκληρή προετοιμασία, επιτεύχθει και τρίτο τέρμα, με το σκόρερ τον Χαραλαμπίδη με σουτ εξω από την περιοχή στο 81'.

Ο προπονητής μας, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την όρεξη και το πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και σε αυτό το παιχνίδι, καθώς και από την άψογη εικόνα που παρουσίασαν κατά την διάρκεια της 10ήμερης παραμονής του, στο Ελατοχώρι, όπου όλα κύλησαν όπως ακριβώς είχαν σχεδιασθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φιρινίδης (30' Κουρδής - 60' Σταυράκης), Μυρσινιάς, Παπαδόπουλος, Σούλι, Ανδρέου, Αγριόδημος, Κυριάκος, Διβανές, Σαχινίδης, Penta, Κολοβός.

- Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπάς (75' Χαραλαμπίδης), Σάββας, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Ιβανίδης, Καμπλιώνης, Σουλίδης, Συράκος, Καμπέρης, Γεωργίου. 

Ο τεχνικός μας, κ. Θεοδοσιάδης επιστρέφοντας η ομάδα μας από το βουνό, έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, οι οποίοι επανέρχονται στις προπονήσεις από την Τετάρτη.

- Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιστές του Απόλλωνα Λάρισας εύχονται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην δράση του ποδοσφαιριστή Λεμονή της ΑΠΕ Λαγκαδά που υπέστη σοβαρό τραυματισμό, με κάταγμα κνήμης και περόνης, σε κάποια ανύποπτη φάση του φιλικού με τον Απόλλωνα, όταν και από λάθος εκτίμηση συγκρούσθηκε με τον συμπαίκτη-τερματοφύλακα του, στο 32' "παγώνοντας" όλο το γήπεδο.